TEACHERS MORNING!

JA TENIM DATA PEL 2025!

Teachers’ Morning és un matí de seminaris i tallers, especialment dissenyats per a professors d’anglès ocupats, en les quals experts en el món de l’ensenyament en anglès proporcionen idees valuoses, tècniques innovadores i estratègies pràctiques per integrar fàcilment al teu dia a dia a les classes. És un gran esdeveniment que organitzem a Girona en col·laboració amb Cambridge University Press & Assessment. 

TEACHERS MORNING 2024 JA HA FINALITZAT. 

Aquesta 3a edició va ser un gran èxit d’assistència! Si vols assabentar-te abans que ningú quan obrim inscripcions i assegurar la teva plaça a la propera edició, emplena el formulari que veus a continuació. 

INSCRIU-TE A LA LLISTA D'ESPERA

I ASSEGURA'T LA TEVA PLAÇA!

És un esdeveniment amb places limitadesl’únic d’aquestes característiques que se celebra a la província de Girona. Deixa’ns les teves dades i assabenta’t abans que ningú quan obrim inscripcions!

No hem pogut realitzar la teva subsbcripció.
T'acabes de subscriure. Enhorabona!

Utilitzem Brevo com plataforma de marketing. Enviant aquest formulari, acceptes que les teves dades personals es transfereixin a Brevo per a processar-les, d'acord amb la Política de privacitat de Brevo.

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?