RECURSOS PER APENDRE, MILLORAR I PRACTICAR EL TEU NIVELL D’ANGLÈS
Cambridge English ha desenvolupat una gran varietat de materials estudiant la manera en que els alumnes aprenen millor. Troba’ls aquí!

Amb el suport adequat, aprendre un idioma pot ser un viatge emocionant. Et facilitem tot el que necessites per sentir-te ben preparat i donar el millor de tu als exàmens.

  • Directori de centres preparadors
  • Recursos específics per a cada qualificació de Cambridge English
  • Activitats d’aprenentatge per ajudar amb el vocabulari, la pronunciació i la gramàtica
  • Activitats de pràctica per a les quatre habilitats principals: llegir, escriure, escoltar i parlar.
  • Material oficial de preparació d’exàmens

TROBA EL TEU CENTRE PREPARADOR

El teu nivell i els resultats del teu exàmen són importants, així que té sentit preparar-te amb experts. Fes clic aquí per trobar el centre de preparació Cambridge English més proper a tu.

01

TROBA EL TEU CENTRE PREPARADOR

CERCA AQUÍ

RECURSOS PER A ADULTS I ADOLESCENTS

Learning English

Activitats en línia gratuïtes. Escull l’habilitat d’anglès que vols practicar i el nivell adequat per a tu.

Speak & Improve

És un projecte de recerca de la University of Cambridge amb què esbrinaràs com parles anglès escoltant-te a tu mateix.

Write & Improve

Practica gratis el teu anglès escrit i rep comentaris en qüestió de segons. Simplement tria una tasca, escriu o carrega el teu text i envia’l per rebre suggerències i correccions d’ortografia, vocabulari, gramàtica i estil en general.

Linguaskill

Consells, vídeos de preparació i exàmens de mostra per familiaritzar-te amb els tipus de preguntes que apareixen a Linguaskill.

Virtually Anywhere

Aquesta sèrie d’àudio de misteri t’ajudarà a millorar les teves habilitats de comprensió auditiva. Hi ha set episodis i cadascun inclou activitats dels nivells B1-B2.

Future Learn

Tria una universitat en línia o un curs especialitzat impartit en anglès. Navega per categories i data d’inici per trobar la més adequada per a tu.

Exam Preparation

Prepara’t pel teu examen amb exemples gratuïts, fulls de treball, llistes de vocabulari i guies d’exàmens.

Youtube

Subscriu-te al canal de YouTube de Cambrige English per saber més sobre les Titulacions de Cambridge i obtenir consells de l’aprenentatge d’anglès.

RECURSOS PER A NENS I NENES I FAMÍLIES

Activitats

Els nens se centren a llegir, escriure, escoltar o parlar per començar a practicar el seu anglès amb activitats d’aprenentatge molt divertides.

Pocoyo

Pocoyó i els seus amics ajudaran als teus fills a donar els seus primers passos en l’aprenentatge de l’anglès. Vídeos i activitats  dirigits a nens i nenes de 2 a 6 anys.

Sing & Learn

Cançons per a joves aprenents, dissenyades per ajudar-los a aprendre, recordar i utilitzar un nou llenguatge. El vídeo inclou subtítols perquè els nens cantin i practiquin el vocabulari alhora que es diverteixen.

Ajuda als pares

L’equip de recerca de Cambridge Assessment English fa un treball minuciós i rigorós per comprendre de quina manera aprenen els nens. Lleigeix articles amb consells pràctics perquè puguis donar suport a  l’aprenentatge dels teus fills amb confiança.

APPS I XARXES

Word Fun World

Jocs emocionants per practicar i aprendre vocabulari clau a casa amb els més petits. Amb aquesta aplicació podeu ajudar als vostres fills a preparar un examen de Cambridge Assessment English o simplement divertir-vos  mentre practiqueu anglès.

Cambridge Science

Aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes, disponible en anglès i castellà. Trobareu vídeos i fotos 360º amb les quals els vostres fills visitaran paisatges i llocs impressionants (tant reals com a digitals) i aprendran moltes dades curioses que ajudaran a despertar el seu interès per la ciencia.

Monkey Puzzles

Un joc amb l’aplicació gratuïta per descarregar a l’Apple Store. El vostre fill podrà visitar els llocs favorits de la nostra mascota Monkey amb 8 mini jocs. A mesura que avança en dificultats, es desbloquegen nous jocs. Ofereix una excel·lent preparació per als exàmens Young Leaners i és una forma divertida de practicar l’anglès des de l’edat escolar.

Exam Lift

Ajudarà als teus fills a preparar-se per al seu examen A2 Key for Schools o B1 Preliminary for Schools i practicar les seves habilitats d’examen, on i quan vulgui, a casa, al col·legi o al seu temps lliure.

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?