ESTIGUES AL DIA DE LES ÚLTIMES NOVETATS EN
L’
ENSENYAMENT I L’APRENENTATGE DE L’ANGLÈS.
Cambridge English ha desenvolupat una gran varietat de materials perquè puguis preparar el millor possible als teus estudiants . Troba’ls aquí!

T’ajudem a estar al dia de les últimes novetats en l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès, i conèixer tot el que necessites saber sobre els exàmens Cambridge.

  • materials de pràctica per a cada examen 
  • recursos per oferir als estudiants la millor preparació possible
  • activitats a l’aula, documents de mostra i manuals del profesor
  • formació per a desenvolupar la teva tasca com a profesor
  • un butlletí mensual ple de consells, activitats i idees de preparació d’exàmens

RECUROS PER A LA TEVA FORMACIÓ

Catch up Fun

Un  seminari web idoni per a professors dels exàmens Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Fyers on es tracten:  Idees gramaticals, pronunciació, autoavaluació, activitats de classe divertides, idees de vocabulari i molt més.

The Digital Teacher

És una plataforma gratuïta per ajudar-te a desenvolupar les habilitats digitals necessàries i millorar la seva experiència com a “mestre digital”. Podràs avaluar les seves habilitats digitals, utilitzar tecnologies per al teu desenvolupament professional digital i decidir quins productes són els més indicats per a ells a través dels consells que oferim al bloc.

The Cambridge Teacher

El teu punt d’accés únic a tots els materials de Cambridge, des del teu ordinador, portàtil o tauleta.

Weekly

Estalvia temps i esforços i deixa que Cambridge English creï els teus plans de preparació d’exàmens personalitzats i gratuïts, amb suport addicional del professor.

Cambridge Webinars

Són gratuïts i estan conduïts per un equip d’experts des de Cambridge Assessment English que també estan a disposició per respondre les preguntes dels participants.

Handbooks and guides for teachers

Aquests manuals són per a professors que estan preparant candidats. Ofereixen una visió general de l’examen i s’enfoca cada treball i inclou contingut, consells sobre la preparació i exemples de treballs per a professors.

RECURSOS PER A LA CLASSE

Ensenyar anglès

Qualificacions i titulacions per a l’ensenyament de l’anglès, materials per al desenvolupament professional i recursos didàctics basats tots en investigacions exhaustives.

Kahoot

Juga kahoots a l’aula, a les teves lliçons en línia o posa’ls per a estudi independent. Aquests jocs són una gran manera perquè els seus estudiants aprenguin, recordin i usin un nou llenguatge.

Practice Makes Perfect

És una plataforma en línia gratuïta que s’ha creat perquè obtinguis consells, trucs i plans per a les classes, i tinguis l’oportunitat d’enviar les teves idees per compartir amb mestres de tot el món.

Mini Trainer

Aquesta nova sèrie t’ajuda a preparar els teus alumnes més joves per als exàmens de Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers i desenvolupar la seva confiança. Cada edició conté animacions amb personatges per familiaritzar els nens i les famílies amb cada part de l’examen.

VOLS SER UN CENTRE PREPARADOR DE CAMBRIDGE ENGLISH?

Convertir-te en un centre preparador no només significa que els teus alumnes tindran accés als exàmens amb els estàndards més alts, sinó que també tindràs grans avantatges com a centre i formaràs part d’una xarxa on hi ha més de 52.000 escoles registrades a tot el món.

03

VOLS SER UN CENTRE PREPARADOR DE CAMBRIDGE ENGLISH?

MÉS INFO
escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?