Atorga un reconeixement oficial al nivell d'anglès dels alumnes que han participat en el Pla d'Impuls per la FP.

Descobreix com Linguaskill: la certificació multinivell de Cambridge English, s'alinea a la perfecció amb el Pla Impuls de les llengües estrangeres (PILE) a la formació professional. 

Si al teu institut heu apostat per presentar-vos a la convocatòria del Pla d’Impuls de les llengües estrangeres (PILE) a la formació professional, sou coneixedors que la competència en idiomes estrangers és essencial en el món acadèmic i professional.

A Exàmens Girona, centre examinador oficial de Cambridge English, no només compartim aquest propòsit, sinó que facilitem eines perquè l’alumne vegi reconegut el seu esforç i pugui demostrar les seves competències lingüístiques en anglès a favor d’aconseguir milers d’oportunitats acadèmiques i professionals.


És una certificació multinivell

És un test en línia ràpid i precís que avalua el nivell d’anglès de candidats individuals i grups amb l’última tecnologia en intel·ligència artificial. Posa a prova l’expressió oral, escrita, la comprensió lectora i l’auditiva i cobreix tots els nivells, d’A1 a C1 o superior.

Ni s’aprova ni se suspèn, sinó que avalua el nivell d’anglès de l’alumne al moment que realitza l’examen, de manera que rep una certificació personalitzada que reflecteix el seu nivell de competència.

Zero gestions administratives pel teu centre

Des d’Exàmens Girona ens encarreguem de totes les gestions administratives relacionades l’examen. El teu institut no s’haurà de preocupar per la logística i l’organització de l’examen. Nosaltres ens ocupem de tot!

Flexibilitat i comoditat per als teus estudiants

L’examen es pot realitzar a les nostres instal·lacions o bé al teu centre. Ens encarreguem de portar els ordinadors i tot el material necessari.

Resultats en 48 h.

Els estudiants reben els certificats en tan sols 48 hores i el teu centre un informe que us permetrà avaluar les fortaleses i àrees de millora de cada estudiant de manera precisa.

Recolzat per Cambridge Assessment English

Linguaskill ha estat desenvolupat per Cambridge Assessment English, una de les institucions d’avaluació lingüística més respectades i reconegudes a escala mundial.

Estem segurs que Linguaskill pot ser un complement valuós a l’oferta de formació del teu institut o centre de formació professional.

Si estàs interessat a obtenir més informació sobre com implementar Linguaskill al teu institut, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre les teves preguntes i proporcionar-te tota l’assistència necessària.

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?