Els 6 principals motius pels quals has de triar els exàmens Cambridge

Les qualificacions i certificats de Cambridge English són probablement els més reconeguts del món i són acceptats oficialment per milers d’universitats, ocupadors i governs a tot el món. 

Són exàmens extremadament versàtils que obren les portes a l’educació superior, milloren les perspectives laborals i augmenten les opcions per estudiar o treballar a casa oa l’estranger.

 

Aquestes són les raons que diferencien els exàmens Cambridge de la resta de certificacions:

Reconeixement:

Les qualificacions de Cambridge English són reconegudes i respectades per les escoles i més de 25.000 universitats, ocupadors i governs de tot el món com a mesura del domini de l’idioma anglès d’una persona. En altres paraules, són els exàmens més fiables del món. Això vol dir que si aproves un examen de Cambridge English, tens una qualificació respectada i reconeguda a nivell mundial que et pot ajudar a estudiar o treballar a l’estranger.

Alineat amb el MCER:

Les qualificacions de Cambridge English estan alineades amb el Marc Europeu Comú de Referència per als Idiomes (MCER), la qual cosa significa que els exàmens cobreixen una àmplia gamma d’habilitats i nivells lingüístics (A1-C2).

A més, estan dissenyats per avaluar les teves habilitats pràctiques en l’ús de lidioma, en lloc de simplement avaluar el teu coneixement teòric. Això vol dir que pots demostrar les teves habilitats de comunicació real en situacions quotidianes.

Justos, fiables i vàlids:

Les qualificacions de Cambridge English estan dissenyades per ser justes, fiables i vàlides, de manera que són un reflex fidel i exacte de la teva capacitat lingüística. Això es fa mitjançant rigorosos procediments de garantia de qualitat i proves pilot per garantir que cada candidat sigui avaluat de manera justa.

Rellevants i actualitzats:

Les qualificacions de Cambridge English s’actualitzen i milloren contínuament per garantir que reflecteixin les pràctiques d’avaluació actuals i la comunicació del món real, oferint-te una qualificació rellevant i actualitzada.

Varietat de nivells d’examen:

Cambridge English ofereix una gran varietat d’exàmens per a diferents nivells i propòsits. Per exemple, B1 Preliminary o B2 First si necessites utilitzar anglès per al teu treball o estudis, o C1 Advanced (CAE) si vols treballar o estudiar a l’estranger. Sempre trobaràs l’examen que millor s’adapta a les teves necessitats i habilitats!

Àmplia gamma de recursos de preparació:

Hi ha una àmplia gamma de recursos disponibles per ajudar-te a preparar-te per als exàmens de Cambridge, des de llibres i materials d’estudi fins a cursos i tutories, cosa que significa que pots trobar el tipus de suport que necessites.

Si vols millorar les teves habilitats lingüístiques, obtenir un certificat reconegut internacionalment i accedir a una àmplia gamma de recursos de preparació, els exàmens de Cambridge són la tria perfecta per a tu!

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?