Com interpretar els resultats del teu examen d'anglès de Cambridge?

Has completat els seus exàmens i estàs esperant amb impaciència els teus resultats.?

Quan arribin, et serà útil entendre realment què volen dir i com et poden ajudar a avaluar els teus punts forts i identificar àrees a millorar.

Segueix llegint! T’ho expliquem: 

Puntuació general (Overall Score):

Aquesta és la puntuació global de les cinc proves. Aquesta puntuació s’indica com a nivell del MCER i com a puntuació numèrica. A l’exemple següent, el MCER és B2 i la puntuació global és de 160. 

resultats exàmens Cambridge

Puntuacions específiques de la secció:

L’examen es divideix en seccions:  Lectura, Escriptura, Audició i Parla.  Cada secció rep una puntuació independent. Si revises les teves puntuacions individuals, podràs identificar les habilitats en les quals destaques i les àrees que poden requerir més atenció. Per exemple, si has aconseguit puntuacions altes a la secció d’escriptura però puntuacions més baixes a la secció d’escolta, indica que les teves habilitats d’escriptura són fortes, però has de millorar les teves habilitats d’escolta.

Comentaris sobre el rendiment:

Dona-li la volta al teu certificat i trobaràs els descriptors de CAN-do per a les habilitats i habilitats específiques avaluades en cada apartat. Aquests descriptors indiquen el rendiment esperat per a diferents nivells de puntuació, cosa que et permeten comprendre el teu rendiment en relació amb aquests estàndards. Si revises els descriptors, podràs identificar les habilitats específiques que has de treballar per millorar la teva competència general.

 

Descriptores Exámenes Cambridge

El nostre consell: analitza les teves puntuacions tenint en compte els resultats específics de la secció. Així obtindràs una comprensió completa del teu domini lingüístic. Identificarà els teus punts forts i les teves àrees de millora. Si et centres en aquestes àrees, maximitzaràs el teu temps d’estudi a mesura que avances.

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?