Coneixes les diferències entre la versió for Schools i la versió estàndard dels exàmens de Cambridge A2 KEY, B1 Preliminary i B2 First?

Els exàmens Cambridge for Schools (A2 KEY, B1 Preliminary i B2 First for Schools) estan dissenyats per a les necessitats i els interessos dels estudiants en edat escolar.

 

 

Cal tenir certa edat per fer els exàmens de Cambridge English for Schools?

No. Els candidats de qualsevol edat poden realitzar A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools i B2 First for Schools, però els candidats grans, que ja no són a l’escola, s’han de presentar a les versions estàndard dels exàmens (A2 Key, B1 Preliminary i B2 Primer). Això garantirà que el contingut sigui rellevant per a la seva edat i que tots els candidats tinguin una experiència positiva en fer els exàmens.

Quina diferència hi ha entre els exàmens Cambridge English for Schools i les versions estàndard d’aquests exàmens?

A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools i B2 First for Schools segueixen exactament el mateix format que les versions estàndard dels exàmens. El nivell dels exàmens és el mateix i els candidats seran avaluats en totes les mateixes habilitats. Tot i això, el contingut dels exàmens serà una mica diferent, ja que, per a les escoles, les versions estan dissenyades específicament per adaptar-se als interessos i l’experiència dels candidats en edat escolar.

Les versions for Schools són més fàcils que les estàndard?

El nivell del MCER a qualsevol versió (estàndard o per a escoles) és exactament el mateix i també exactament el mateix en termes de dificultat.

Per exemple, B2 First for Schools i B2 FIRST:

El nivell és exactament el mateix per a ambdues versions de l’examen: MCER nivell B2. Tot i això, els continguts i tasques del B2 First for Schools estan dirigits a estudiants en edat escolar i no a adults. En altres paraules, les preguntes i els temes són rellevants per a les pròpies experiències i interessos dels estudiants en edat escolar.

• Who do you spend time with after school? ….. (What do you do together?)
• Tell us about a teacher you like.
• Have you done anything interesting at school this week?
• How did you spend your last school holiday?

Si bé els adults poden fer la versió per a escoles, haurien de respondre preguntes dissenyades per a estudiants en edat escolar que actualment són a l’escola. Per tant, pot ser difícil parlar sobre amb qui passes el temps després de l’escola o si vas fer alguna cosa interessant a l’escola aquesta setmana, per exemple.

Alguna de les tasques és diferent?

Totes les parts de l’examen són iguals. L’única petita diferència és a la Part 2 del Writing. A la versió B2 First for Schools, els estudiants tenen l’opció d’escriure una història de la seva elecció entre tres opcions, i també hi ha preguntes sobre un text de lectura establert que només cal triar si han llegit el llibre. A la versió estàndard B2 First, no hi ha l’opció d’escriptura d’històries.

El certificat B2 First for Schools és diferent del B2 FIRST?

Els estudiants que tenen èxit al B2 First for Schools reben el mateix certificat acceptat internacionalment que els candidats que fan el Cambridge English B2 First.

*En aquest exemple, el candidat va obtenir una qualificació A i va assolir el nivell C1 del MCER, però com que es va presentar l’examen B2 First/First for Schools, el certificat reflecteix això, és a dir, un B2 First Certificate in English (no C1 Advanced) 

certificado cambridge

Foto de portada de Sander Sammy en Unsplash

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?