Les 6 raons per les quals és convenient que el teu fill faci els exàmens Young Learners (YLE) de Cambridge

Starters, Movers i Flyers són exàmens  per a Young Learners dissenyats per a nens d’entre 7 i 12 anys i estan alineats amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).

 

 

Perquè fer els exàmens YLE?

 

L’experiència de l’examen és menys intimidant:

Els exàmens YLE són divertits, estan dissenyats per ser atractius i amens per als nens. Inclouen tasques i activitats amb les quals es poden relacionar i gaudir, com ara cançons, jocs i contes. Això ajuda a que l‘experiència de l’examen sigui menys intimidant i més agradable per al teu fill i elimina la pressió i l’estrès que sovint s’associa a fer proves.

Afavoreix la confiança del teu fill: 

Com que els exàmens YLE es divideixen en diferents nivells: Starters, Movers i Flyers, el teu fill podrà començar amb el nivell més adequat per a les seves habilitats lingüístiques actuals i progressar a través dels nivells a mesura que desenvolupen les seves habilitats. Aquesta progressió gradual l’ajudarà a augmentar la seva confiança  i preparar-se per a exàmens més avançats més endavant.

És un reforç positiu:

Els exàmens YLE estan dissenyats per ser desafiants, però assolibles. Aquest reforç positiu ajudarà a augmentar la sensació d’èxit que comporta aprovar un examen i li donarà un sentiment d’orgull que l’animarà a continuar aprenent.

Desenvolupa les seves habilitats: 

Els exàmens YLE se centren en el desenvolupament d’habilitats i l’adquisició del llenguatge. Això vol dir que el teu fill estarà aprenent i practicant l’idioma mentre es prepara per a l’examen, en lloc de només memoritzar estratègies per a realitzar proves.

És un reconeixement oficial al domini de l’idioma del teu fill:

Els exàmens YLE són reconeguts i respectats internacionalment com a mesura del domini de l’anglès d’un nen. Això vol dir que podràs estar segur que les competències en anglès del teu fill s’estan avaluant d’una manera fiable i justa.

 

 

Ajuden a gestionar l’estrés davant altres proves: 

Els exàmens YLE són una bona manera de preparar al teu fill per a l’educació futura. En fer els exàmens des de petit, desenvolupa no només habilitats lingüístiques, sinó també estratègies per a la realització d’altres proves que  l’ajudaran a tenir èxit a l’escola i més enllà. 

Si animes i dones suport al teu fill a fer els exàmens YLE,  demostres el teu compromís amb el seu creixement educatiu i lingüístic. 

Els exàmens YLE són una manera divertida i motivadora perquè els nens desenvolupin les seves habilitats en anglès i augmentin la seva confiança mitjançant reptes de progressió graduals i assolibles, reforç positiu i un enfocament en el desenvolupament del llenguatge. 

escriu-nos!
Necessites ajuda?
Hola! en què et podem ajudar?